Osijek na mladu i neugodnu Lokomotivu u raskvašenoj Kranjči

Osijek na mladu i neugodnu Lokomotivu u raskvašenoj Kranjči

aljosa vojnovic

Nogometaši Osijeku u subotu igraju utakmicu 22. kola 1. HNL, a na stadionu u Kranjčevićevoj protivnik će im biti ekipa Lokomotive. Trener Zekić za tu je utakmicu najavio i malu promjenu u sastavu.

Ovoga se vikenda igraju utakmice 22. kola 1. Hrvatske nogometne lige, a u petak ga utakmicom od 18 sati otvaraju Hajduk i Istra. U subotu od 15 sati igraju Slaven Belupo i Split, a od 17 Lokomotiva i Osijek. U nedjelju od 15 sati u Vinkovcima igraju Cibalia i Dinamo, a kolo zaključuju Inter i Rijeka utakmicom od 17 sati.

Igrači Osijeka otputovali su u petak u Zagreb, a uoči puta trener Zekić održao je uobičajenu konferenciju za novinare. Najavio je kako protiv Lokomotive neće biti velikih promjena u odnosu na sastav iz prošloga kola kada je Osijek doživio poraz od Rijeke u Gradskome vrtu:

"Moram priznati da nas je malo poremetio taj poraz protiv Rijeke, no mislim da smo se uspjeli stabilizirati. U ekipi još uvijek nema ozlijeđenog Nikole Matasa, a u odnosu na utakmicu protiv Rijeke mogu samo najaviti kako će Mile Škorić zaigrati na mjestu centralnog braniča u paru s Baraćem, a na njegovom će mjestu vjerojatno zaigrati Josip Knežević. Što se Lokomotive tiče, mogu pričati jedno te isto kao i prije nekoliko mjeseci. To je ekipa koja ima iznimno brze i neugodne krilne igrače. Mladi su i neugodni zbog tedobre tranzicije", rekao je Zekić i dodao kako će vrlo vjerojatno teren u Kranjčevićevoj biti natopljen zbog kiše koju najavljuju meteorolozi, pa će se i tomu morati prilagoditi.

Tekst: Radio Osijek

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak