Sport / Nogomet

Osijek golom Lope remizirao s Spartakom iz Moskve

Osijek golom Lope remizirao s Spartakom iz Moskve

Nogometaši Osijeka odigrali su pretposljednju utakmicu na pripremama u španjolskoj Marabelli, a protivnik je bio jaki Spartak iz Moskve.

Vodeća momčad ruske lige, čiji pojedini igrači vrijeme i nekoliko desetaka milijuna eura, zasigurno nije očekivala kako će toliko mučiti protiv NK Osijeka, ali je sastav Zorana Zekića pokazao kvalitetnu igru i na kraju zasluženo izvukao remi.

Osijek je utakmicu odigrao u nominalno najjačem sastavu pa su tako nastupili Mikulić na golu, Barać, Lukić, Pušić, Barišić, Lesjak, Mioč, Škorić, Lopa u obrani i veznom redu te Boban i Ejupi kao najistureniji igrači. U drugom dijelu zaigrali su još Grgić, Perošević i Petrović, a izostali su tek Vojnović i Knežević od onih najjačih osječkih karika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrom su se pak istaknuli ukrajinac Dmitro Lopa koji je odigrao svoju najbolju utakmicu u dresu Osijeka, a za što je nagrađen i lijepim pogotkom iz slobodnog udarca te kapetan Borna Barišić koji je uputio nekoliko kvalitetnih centaršuteva s lijeve strane napada.

Svoju posljednu utakmicu prije povratka kući, nogometaši Osijeka igraju protiv Puškaš akademije. Tu utakmicu igrati će igrači koji danas nisu igrali ili su imali manju minutažu. Već za 10-ak dana očekuje nas i početak prvenstva te Kup natjecanje kad će Osijek praktično definirati svoj proljetni dio sezone.

Sažetak

Gol Dmitro Lyopa

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!