Sport / Nogomet

Od ponedjeljka u prodaji polugodišnje ulaznice za utakmice NK Osijeka

Od ponedjeljka u prodaji polugodišnje ulaznice za utakmice NK Osijeka

U ponedjeljak, 13. veljače, počinje prodaja polugodišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek u proljetnim dijelu sezone 2016/17., MAXXtv Prve lige.

Polugodišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice proljetnog dijela sezone MAXtv Prve lige, za utakmice Kupa te sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2016./17.

Prednost i posebne pogodnosti prilikom kupovine godišnjih ulaznica imat će lojalni navijači - članovi BIJELO PLAVOG KLUBA.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi pretplatnici dobivaju poseban prigodan poklon – navijački šal NK Osijek.

Posebnu pažnju u klubu uvijek posvećuju svojim godišnjim pretplatnicima. Za njih su osigurali šal ukoliko dovedu navijača koji će kupiti polugodišnju ulaznicu. Dovoljno je samo pokazati svoju važeću godišnju ulaznicu (uz osobni dokument) i navijački šal je Vaš.

Polugodišnje ulaznice pružaju značajne uštede (projekcija uštede u tablici je na bazi 10 utakmica MAXtv Prve lige, bez utakmica Kupa ili drugih domaćinskih utakmica).

Najveću uštedu moguće je ostvariti ako se prvo besplatno učlanite u BIJELO-PLAVI KLUB, jer za članove Kluba osiguravamo 50% popusta na cijenu polugodišnjih ulaznica!

PROČITAJTE >>> Meszaros: ''Izvjesnije je da će novi stadion biti kapaciteta za desetak tisuća gledatelja''

polugodisnje

KAKO DO POLUGODIŠNJIH ULAZNICA?

Do polugodišnje ulaznice možete na nekoliko načina:

Dolaskom u prostorije Kluba (W. Wilsona 2) od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati, gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu.

Popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu.

Na nekom od punktova u gradu i ispred stadiona o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Prilikom ispunjavanja pristupnice molimo da čitko ispunite tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo - prema shemi stadiona - link).

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo i nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu polugodišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Opće uvjete kupovine i korištenja polugodišnjih ulaznica potražite na linku.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!