Sport / Nogomet

Kadeti Osijeka usred Maksimira osvojili kup

Kadeti Osijeka usred Maksimira osvojili kup

Kao uvertira za seniorsko finale kupa, pred oko 500-tinjak gledatelja na Maksimiru, kadeti Osijeka i Dinama odigrali su svoje finale kupa. Slavili su naši mladići sa 3:1.

Utakmica je počela vrlo žustro bez dominacije i jedne momčadi. Osijek je poveo u 15. minuti nakon što je domaći stoper neporezno napucao Dinu Špehara i lopta se od njega odbila u mrežu. Dinamo je izjednačio u 36. minuti iz penala (Mateo Kovačić).

Osijek je u nastavku bio bolji i već u 48. minuti vodimo 1:2. Andrej Lukić uputio je udarac prema golu, lopta se od vratnice odbijla u ruke vratara Dinama Mikulića, a od tamo u gol.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rješenje utakmice je došlo u 68. minuti kada je ubačaj Pavića glavom u mrežu proslijedio Grafina i bilo je to konačnih 1:3.

Ekipa Ivice Kuleševića osvojila je tako Rabuzinovo sunce i zlatne medalje predane iz ruku glavnog tajnika Hrvatskog Nogometnog Saveza Zorislava Srebrića.

kadeti nk osijek kup

[important title=Sastavi]Osijek: Malenica, Mikanović, Pavić, Balenović, Perić, Lukić (Grgić), Kovačić (Grafina), Mišić (A. Kovačić), Mioč (Lulić), Špehar, Dugandžić (Andabak)
Trener: Ivica Kulešević

Dinamo: Mikulić, Marotti, Luka Čakarun (Pejić), Pavičić, Prenga, Šimunović, Plum (Jedvaj), Kamenar (Alvir), Ivančić (Matija Čakarun), Kovačić, Leko
Trener: Jozo Bandić[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!