Sport / Nogomet

NK Osijek: Potvrđeno šest jakih pripremnih utakmica u Španjolskoj

NK Osijek: Potvrđeno šest jakih pripremnih utakmica u Španjolskoj

Dok se nogometaši Osijeka pripremaju u Međugorju, intenzivno se dogovara i onaj dio pripremnog razdoblja kojega će Bijelo-plavi odraditi tijekom boravka u Španjolskoj. Kao što je poznato, Osječani u Marbellu putuju 28. siječnja, a sportski direktor Alen Petrović je potvrdio kako je dogovoreno ukupno šest vrlo jakih provjera, protiv zaista respektabilnih protivnika.

Naime, Osijek će 29. siječnja odmjeriti snage s moskovskim Lokomotivom kojeg predvodi iskusni hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, prvog dana veljače suparnik Zekićevim izabranicima bit će Slavia iz Praga, 4. veljače igrat će se protiv ruskog Rubina iz Kazana, a najrespektabilnijeg takmaca naš će prvoligaš imati 7. veljače kada će s druge strane terena biti momčad kijevskog Dinama, našeg internacionalca i bivšeg osječkog kapetana Domagoja Vide.

Tri dana kasnije Osječane će testirati  moskovski Spartak, a posljednja je utakmica na rasporedu 11. veljače kada će Osijek zaključiti pripreme u Španjolskoj ogledom s bratskim klubom, mađarskim Puskasem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

29.1. NK Osijek - Lokomotiv Moskva
1.2. NK Osijek - Slavija Prag
4.2. NK Osijek - Rubin Kazan
7.2. NK Osijek - Dynamo Kiev
10.2. NK Osijek - Spartak Moskva
11.2. NK Osijek - FC Puškaš Akademia

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!