Sport / Nogomet

Odlazak Karačića razdrmao Osječane

Odlazak Karačića razdrmao Osječane

Posebno veseli što je dva pogotka uspio postići Ivan Miličević koji je ne/opravdano bio sudionik prehodnih utakmica, ali samo kao zamjena. Dao mu je trener Bilić priliku koju je Ivan uspio i iskoristiti. Posebno zapažen bio je učinak i Tomislava Šorše koji cijele ove sezone igra u odličnoj formi pa njegove asistencije ne čude.

Osim toga, svoj prvijenac, nakon povratka postigao je i Babić, a u listu strijelaca upisao se i Maglica koji je ušao kao zamjena. Rijetko su u prethodnim kolima upravo napadači bili strijelci, a ne možemo se oteti dojmu da su morali proraditi i ranije. Samim time bi i rezultat na tablici bio bolji, a svako sljedeće kolo bi se dočekivalo sa pozitivnom nervozom. Ovako, dva kola prije kraja prvenstva, Osijek još uvijek nije uspio spojiti dvije pobjede za redom, što se do sada u povijesti HNL-a, kada su u pitanju Osječani još nije dogodilo. Posljednju priliku da to promjene imati će u subotu od 19 sati protiv momčadi Karlovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlado Bilić, na konferenciji za novinare nakon susreta rekao je kako nije istina da je njegov prethodnik Karačić bio nepopularan među igračima i kako je ovaj rezultat u Varaždinu upravo nastavak njegovoga rada.

Što će donijeti nova sezona ostaje za vidjeti, a analizu ove sezone moći ćete pročitati nakon sljedeća dva kola, no već sada se zna da je ova sezona neuspješna jer Osijek ponovo nije uspio izboriti Europu, ali ni ozbiljnije parirati u prvenstvu i kupu Hrvatske.

NK Varaždin   2

NK Osijek       4

Sastavi:

NK Varaždin: Dreven - Tkalčić, Punčec, Conjar, Kvesić - Brlečić, Šafarić – Glavica, Vugrinec, Aganović – F. Škvorc

NK Osijek: Kardum – Pelaić, Vrgoč, Gavrić, Bubalo– Šorša, Jugović, Vidaković – Miličević, Špehar - Barišić

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!