Sport / Nogomet

BMW postao novi sponzor NK Osijek

BMW postao novi sponzor NK Osijek

U osječkom nogometnom prvoligašu potpisan je još jedan vrijedan sponzorski ugovor. Partner klubu postao je ugledni brand automobilske industrije BMW čiji je generalni zastupnik u Hrvatskoj tvrtka „Tomić & Co.“.

- BMW je također prepoznao pozitivne  trendove u Nogometnom klubu Osijek. Ne sumnjam da ćemo dva snažna branda ujediniti u kvalitetnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.  Za početaksmo  su potpisali ugovor na godinu dana, a vjerujem kako će to vremensko razdoblje partnerskog odnosa u konačnici biti – puno duže, rekao je Damir Sebenji, voditelj prodaje osječke poslovnice „Tomić & Co.“.

Ugledni partner na europskom putu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon potpisivanja Ugovora, direktor NK Osijek Igor Galić prvenstveno je izrazio osobno i klupsko zadovoljstvo spoznajom da je naš prvoligaš dobio tako uglednog partnera na svom putu ka što boljim sportskim dostignućima i općenito – europskom usponu sportskog branda u gradu na Dravi:

- Svima je poznato što BMW znači i predstavlja u svijetu prestižnih automobila i nama je čast surađivati s takvim velikanom iz njihove branše. To je najviša kvaliteta kojoj svi težimo, a osobno mislim da smo na dobrom putu da i mi, kao Klub, napravimo nešto značajno i prepoznatljivo za našu sredinu. Drago mi je što Osijek i BMW od sada voze zajedno!

Izvor: NK-Osijek.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!