Sport / Nogomet

Nakon 7 godina Lokosi pali u Gradskom vrtu

Nakon 7 godina Lokosi pali u Gradskom vrtu

Nogometaši Osijeka prekinuli su niz od 3 utakmice bez pobjede. Bijelo plavi su u susretu 13.kola u Gradskom vrtu svladali Lokomotivu sa 1:0 i tako se vratili na 3.mjesto na tablici.

Osječani su pobjedili Lokomotivu u Gradskom vrtu nakon dugih 7 godina. Strijelac jedinog pogotka za 1:0 bio je Antonio Perošević u 57.minuti utakmice, što je domaćinu bilo dovoljno za nova 3 boda s kojima su sad ponovno skočili na 3.mjesto. Imaju 2 boda više od Hajduka i čak 13 više od Lokomotive, koja je također konkurent u borbi za europozicije.

Trener Ivković doživio je tako prvi poraz na klupi u osječkom Gradskom vrtu, a trener Zekić bio je zadovoljan nastupom svojih igrača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tvrda utakmica, s malo šansi, dosta čvrsta s obje strane, mi smo jednu grešku napravili i Osijek nas je kaznio i to baš kad smo mi kontrolirali igru, ali eto to je nogomet, drago mi je za Osijek, uvijek sam volio taj grad i klub, da sada imaju ovako dobru atmosferu nakon dugo godina, kazao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

- Moram reć da sam zadovoljan onim kako su moji igrači danas odigrali, jako pametno po teškom terenu i sa teškim protivnikom, čvrsto homogeno, istina opet prvo poluvrijeme dosta spori protok lopte, ali u nastavku smo živnuli. Ništa, okrećemo se već srijedu, čeka nas Kup u Šibeniku, dodao je zadovolni trener Osijeka Zoran Zekić.

Zekić nevoli nikoga isticati, no drago mu je zbog prikazanog od Antonija Peroševića, od kojeg želi da ovakve nastupe ponavlja u kontinuitetu, a dobitak je sigurno i igra Domagoja Pušića, koji je pak zaradio 3.žuti karton.

No, njega će Zekić koristiti u Kupu sa Šibenikom jer u prvenstvu nema pravo nastupa na Poljudu.

Nema puno odmora za Osijek, već u utorak bijelo plavi putuju u Šibenik, gdje ih u srijedu čeka Kup ogled osmine finala protiv domaćeg drugoligaša. Poslije toga Osječani ostaju u Dalmaciji, jer u nedjelju su gosti na Poljudu u derbiju 14. kola splitskom Hajduk.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tekst: Republika.eu
Foto: Domba (SiB.hr)


Izdvojeno

Reci što misliš!