Sport / Nogomet

Osijek će na Rujevici imati i veliku podršku navijača

Osijek će na Rujevici imati i veliku podršku navijača

Nakon stanke zbog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ovog vikenda na terene se vraćaju prvoligaši. Nogometaši Osijeka gostuju na Rujevici kod Rijeke u derbiju kola.

Derbi kola između prvog na tablici Rijeke i drugog Osijeka. Koliko nestvarno ovo zvuči, posebno za navijače Osijeka koji do prije pola godine nisu ni znali hoće li im klub bit na životu, a kamoli da su zamišljali da će na jesen biti u borbi za prvo mjesto. No, ne sanjamo, to je stvarnost koju opet, nakon toliko godina, imamo privilegiju gledati.

Ni zadnja dva nesretna neriješena rezultata na domaćem terenu, nisu umanjili euforiju u koju se Osijek nalazi. Dovoljno je samo reći da bijelo-plavi ove sezone na gostovanjima znaju samo za pobjede (pet od pet).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim nogometaša, za nedjeljno gostovanje u Rijeci spremaju se i navijači. Prema najavama, bit će to rekordna brojka Osijekovih navijača u Rijeci.

- Organizirali smo autobus na kat sa 75 mjesta, a već prvog dana prijava on je gotovo ispunjen, tako da već tražimo nove opcije, rekao nam je predsjednik Udruge navijača, Ivica Polih Ita.

Za gostovanje u Rijeku možete se prijaviti još danas i sutra od 18 do 22 sata u prostorijama Udruge navijača "Kohorta Osijek" u Tvrđi (Fakultetska 2). Cijena puta je 100 kuna. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 15 sati.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!