Sport / Nogomet

Karačić razriješen, a klub pred raspadom!

Karačić razriješen, a klub pred raspadom!

Iznenađujuća vijest stigla je prije dva dana  iz Gradskog vrta - dosadašnji trener Branko Karačić ne će više voditi prvu momčad. Jučer su na konferenciji za medije, o razlozima takve odluke, govorili čelnici NK Osijeka.

Iznenađujuća vijest stigla je prije dva dana  iz Gradskog vrta - dosadašnji trener Branko Karačić ne će više voditi prvu momčad. Iako se njegov odlazak mogao naslutiti na kraju sezone, nitko nije očekivao da će Karačić biti smijenjen tri kola prije samog kraja sezone. Uprava kluba zahvalila se na dosadašnjoj suradnji treneru Karačiću, a na izvanrednoj konferenciji za novinare iznijeli su razloge rane i neočekivane smjene trenera.

Po riječima predsjednika Špehara, Karačić je tražio razgovor s Upravom kluba gdje je iznio svoje mišljenje i nezadovoljstvo tretmanom, posebice u medijima, gdje ga čelnici kluba nisu odgovarajuće zaštitili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stoga je došlo do razilaženja struke i uprave kluba prije kraja sezone, a svi su zajedno prvenstvo označili neuspješnim, jer 3 kola prije kraja sezone momčad još nije matematički osigurala ostanak u ligi.

U klubu smatraju da bi imenovanje novog trenera, dosadašnjeg sportskog direktora Vlade Bilića, moglo donijeti pozitivne promjene. Što se trenera Karačića tiče, rekao nam je kako mu ugovor važi do kraja lipnja, te do tada ne smije davati izjave, a htio bi nam reći puno toga. Kako kaže, ostao je neugodno iznenađen svojom smjenom.

Dodajmo još da će Vlado Bilić momčad voditi već u petak u Varaždinu, s početkom u 19 sati, jer je došlo do promjene termina, te se utakmica s Varaždinom igra dan ranije od očekivanog.

U klubu su istaknuli kako i u trenutačno teškoj financijskoj situaciji daju sve od sebe, te kako je u vrijeme njihovog mandata isplaćeno više od 7 miljuna kuna igračima i radnoj zajednici. Klub je pred raspadom, kaže Špehar, no ističe kako će unatoč tome stvoriti momčad koja će se u sljedećoj sezoni boriti za europsku ligu.

Više pogledajte u VIDEO prilogu.

{youtube}r-nJSBa2lZU{/youtube}

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!