Sport / Nogomet

Osijek uvjerljiv protiv Vukovara '91

Osijek uvjerljiv protiv Vukovara '91

Nogometaši Osijeka bez ikakvih su problema preskočili prvu ovosezonsku prepreku u Kupu Hrvatske. Osječani su gostovali kod trećeligaša Vukovara ’91 kojega su pred  nekoliko sotina gledatelja gledatelja u šesnaestini finala svladali sa 4:1.

Poveo je prvoligaš već u 2. minuti kada je strijelac bio Grgić na asistenciju Lulića, samo osam minuta kasnije već je bilo 0:2 nakon što je nespretnom reakcijom vlastitu mrežu zatresao Suton. Isti je igrač skrivio kazneni udarac u 21. minuti kada je srušio Marina, a siguran s bijele točke bio je Ejupi.

U nastavku su Bijelo-plavi povećali na 4:0 preko Špoljarića kojemu je nesebično asistirao Boban u 57. minuti, da bi deset minuta prije kraja Vukovarci postigli utješni pogodak preko Brajkovića. Osijek je igrao u sastavu: Malenica, Pušić, Arsenić (od 46. Matas), Lukić, Marin, Anić, Vojnović (od 29. Špoljarić), Grgić, Lulić, Lopa i Ejupi (od 46. Boban).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evo i ostalih rezultata susreta koji su odigrani u srijedu: Jalžabet – Hajduk 0:6, Croatia Đakovo – Rijeka 0:3, Varaždin – Slaven Belupo 2:3 (produžetak), Slavija Pleternica – Split 1:2, Neretvanac – Istra 1:3, Bjelovar – Zagreb 4:0, Solin – Zadar 1:0, Rudeš – GOŠK Dubrovnik 3:0 i Novigrad – Zelina 4:0

Poznati su i parovi osmine finala. Osijek će igrati u gostima kod drugoligaša Šibenika, dok se u ostalim susretima sastaju: Solin – Hajduk, Bjelovar – Dinamo, Rudeš – Rijeka, Novigrad – Slaven Belupo, Vinogradar – Lokomotiva, Inter – Cibalia i Istra – Split.

Tekst: Sportalo.hr
Foto: D.Šimović/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!