Sport / Nogomet

Branko Karačić više nije trener NK Osijeka!

Branko Karačić više nije trener NK Osijeka!

S današnjim danom prestaje njegov drugi trenerski mandat u Gradskome vrtu, a točan razlog je za sada nepoznat. Više će o tome biti riječi na sutrašnjoj konferenciji za novinare, a u posljednja tri kola Osječane će voditi Vlado Bilić. Zanimljivo je kako će Karačić i dalje biti na platnome spisku u Gradskome vrtu i to do kraja sezone.

Podsjetimo, Karačić je doveden nakon što je odstupio Tomislav Steinbruckner, a mnogi su tada u njemu vidjeli spasonosno rješenje za NK Osijek. Nažalost, niti s njegovim dolaskom stvari se nisu promijenile, a rezultatski možemo reći da smo ostali na pozicijama kao i prije njegovoga dolaska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ne bih još pričao o tome jer sezona je u tijeku. Razmatramo više opcija, a o odlukama ćemo javnost obavijestiti na kraju sezone. Ne treba s takvim pričama remetiti ritam i mir momčadi - tako je do nedavno govorio predsjednik kluba Špehar.

Iako je predsjednik odgovorio diplomatski sigurno je kako je jedan od razloga odlaska Karačića bila i njegova mjesečna plaća (60.000 eura godišnje). S tim primanjima ubrajao se u skupinu najplaćenijih trenera u HNL-u (naravno, iza trenera Dinama i Hajduka, koji su posebna kategorija, nap.a), a čelnici kluba nisu spremni ubuduće odvajati toliki iznos za trenera.

Na kraju, Karačić nije ni ostvario ono zbog čega je doveden, a to je plasman u Europu, a kako tvrde dobro upućeni, nije baš najomiljeniji ni u svlačionici.

Tekst: T.M./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!