Sport / Nogomet

Odličan start Osječanki u kvalifikacijama Lige prvakinja

Odličan start Osječanki u kvalifikacijama Lige prvakinja

Nogometašice Osijeka s iznimno uvjerljivih 14-1 (7-0) svladale su u makedonski Dragon u utakmici prvog kola skupine 2 kvalifikacija za Ligu prvakinja, odigranoj sinoć stadionu Gradski vrt.

Hrvatske prvakinje odlično su otvorile najjače klupsko kontinentalno natjecanje dvoznamenkastim rezultatom svladavši najbolju ekipu Makedonije. Nedorasle gošće samo su jedanput ozbiljnije došle do osječkih vrata i tada izborile jedanaesterac te došle do počasnog pogotka. Bilo je to tek nakon što je 10 lopti već odsjelo u mreži njihove vratarke Arsove pri čemu su se istaknule posebno Martina Šalek sa 5 postignutih pogodaka i Maja Joščak sa 4, te tri asistencije. Dvaput je precizna bila Mateja Andrlić, a po jedan su gol zabile Ivana Maltašić, Iva Culek i Ivana Bojčić.

U prvoj utakmici turnira bjeloruski prvak Minsk iznenadio je favorizirani belgijski Standard i slavio s 3-1. Nakon što u četvrtak odigraju utakmicu protiv Minska, Osječanke će u ponedjeljak, 29. kolovoza, nastup u kvalifikacijama zaključiti protiv Standarda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dođite, podržite naše nogometašice i na idućim utakmicama:

liga prvakinja raspored

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!