Sport / Nogomet

Viktorija pred golom Rijeke bez učinka

Viktorija pred golom Rijeke bez učinka

Dugo navijači bijelo-plavih nisu vidjeli igru viktorije pred golom protivnika kao danas protiv Rijeke. Na njihovu žalost rezultat je ostao 0:0.

Prvo poluvrijeme s obje strane bilo je poprilično bljedunjavo i bez pravih prilika pred golom Rijeke. Rijeka je pametnom igrom kontrolirala situaciju na terenu i nekoliko puta opasno priprijetila, ali se rezultat nije mijenjao.


Nezadovoljni su bili navijači Osijeka pa su se na poluvremenu začuli i zvižduci, a najžešća u negodovanju bila je Kohorta.

rijeka4

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica koja ni jednoj momčadi nije previše značila nije na stadion uspijela privući ni veliki broj gledatelja. Tako se okupilo svega oko 1000 ljudi, a došlo je i 50 navijača Rijeke.

Drugo poluvrijeme kao da je na teren izašla druga momčad domaćih. agresivno i napadački od prve minute krenuli su prema vratima Lisjaka. Redale se u se 100-postotne prilike gotovo jedna za drugom, ali gol kao da je bio začaran.

Pokušali su Šorša, Ljubojević, Špehar, Barišić, Maglica,... pa možemo reći da gotovo nema igrača u redovima Osječana koji nije imao priliku za pogodak.

rijeka6

Riječani su bili sabijeni u svoj 16-terac pa su umalo postigli i autogol, ali je Lisjak sjajnom paradom sačuvao svoja vrata.

Kardum je s druge strane također bio siguran i nije dozvolio da Rijeka iz kontri postigne pogodak.
Do kraja nažalost svih ljubitelja nogometne igre rezultat je ostao onaj početni, a ostaje žal za propuštenim brojnim prilikama.

SiB.hr
Foto: M.B.

 

  


Izdvojeno

Reci što misliš!