Sport / Nogomet

Ejupi: ''Ako samo moram zabiti par golova da me prihvate, onda će to biti lako!''

Ejupi: ''Ako samo moram zabiti par golova da me prihvate, onda će to biti lako!''

Muzafer Ejupi nova je devetka NK Osijeka. Prijelazni rok se polako bliži kraju, ali prema riječima Alena Petrovića očekuje se još koje pojačanje u redovima bijelo-plavih.

"Prije svega, sretan sam što sam tu i zahvaljujem se svima koji su se potrudili da dođem u Osijek. U par navrata vodili su se razgovori između mog bivšeg kluba i Osijeka, a odluka je došla nakon što smo prepoznali projekt Osijeka i polako raste u jedan od boljih klubova u Hrvatskoj," rekao je uvodno Ejupi i dodao: "Dati ću svoj maksimum i opravdati što su ljudi izabrali Ejupia."

Ugovor je potpisan na tri godine, a mogao bi igrati već protiv Hajduka ukoliko svi papiri budu spremni. Sportski direktor Alen Petrović kaže kako se malo duže čekalo s realizacijom, ali je Ejupi bio velika želja kluba pa je u konačnici najvažnije da je potpis 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Što se mene tiče, dolazak u Osijek je korak naprijed za mene u karijeri. Mojim dolaskom tu, ne samo da ću ponoviti prošlu sezonu, već želim biti i bolji. Glavna razlika između Osijeka i Belupa je publika koja je dvanaesti igrač Osijeka i to se osjeti," rekao je on.

Ejupi, koji je do sad zabilježio jedan nastup u Makedonskoj reprezentaciji, dodao je i kako će svojim dobrim igrama primorati izbornika da ga pozove još koji puta.

"Ne poznajem puno igrača Osijeka, osim Petrovića, i trebati će mi malo vremena za prilagodbu," kaže Ejupi, a na njega se nadovezao Alen Petrović i dobacio kako će ga suigrači najbrže prihvatiti nakon što zabije par golova i potrče mu u zagrljaj.

"Ako je samo to, onda ćemo lako!" zaključio je Ejupi.

SiB.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!