Sport / Nogomet

Osijek na krilima dvije gostujuće pobjede dočekuje Rijeku

Osijek na krilima dvije gostujuće pobjede dočekuje Rijeku

Prvu domaću utakmicu odigrati će NK Osijek ove nedjelje i to protiv Rijeke koja je kao i bijelo-plavi zabilježila uvodne dvije pobjede. Utakmicu su najavili trener Zoran Zekić i Alen Nadžsombat ispred marketing tima.

"Momčad kao i uvijek dobro radi. Zadovoljan sam s proteklim tjednom, imamo problema s nekim sitnim ozljedama i s kratkim kadrom, ali ne kukamo. Bojimo se svaki dan neke nezgode jer smo onda u problemima," rekao je Zekić.

Od igrača koji su trenutno na raspolaganju, Borna Barišić ima problema s ozljedom pa je njegov nastup još uvijek pod znakom upitnika. Trener još ima nekoliko dilema pred samu utakmicu pa nije želio otkriti sami sastav.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Rijeka je imala europsku utakmicu koju smo gledali i analizirali do ranih jutarnjih sati. Ali gledali smo i naše prve utakmice i detektirali probleme koje želimo detektirati i tad mogu biti veliki optimista. Daj Bože da što više navijača dođe na utakmicu i da mi imamo volju i želju kao zadnju utakmicu protiv Rijeke i da se na kraju veselimo," dodao je Zekić.

Na direktno pitanje novinara što bi ga zadovoljilo u nedjelju, Zekić je odgovorio diplomatski i nije do kraja odgovorio na pitanje, ali s obzirom da se igra pred domaćom publikom, rekao je kako će sve učiniti kako bi na kraju pobjedili.

Rijeka je iznimno efikasna ekipa pa su u prva dva kola postigli sedam pogodatak od čega većinu iz kontre i polukontre dok istovremeno Osijek nije primio niti jedan pogodak. Bit će tu, prema riječima trenera, apsolutno svega.

Cilj kluba je ostvariti čim veću posjetu u nedjeljnoj utakmici pa je klub pripremio prigodni program. Tako će danas u 20:45 u sklopu Osječke ljetne noći na trg stići igrači u brendiranom autobusu kluba. Danas tijekom cijelog dana i sutra tijekom prijepodneva na središnjem trgu svi koji žele mogu se i učlaniti u Bijelo-plavi klub te kupiti godišnju ulaznicu, a ulaznice za utakmicu mogu se kupiti i putem ulaznice.hr, te na dan utakmice ispred istočne tribine od 12 sati.

Bitno je reći da se ulaznice od ove sezone, po odredbi HNS-a, kupuju samo na vlastito ime i prezime pa to može stvoriti gužve na ulazima.  Zbog toga iz kluba pozivaju sve da kupe godišnje ulaznice koje su najjeftinije u ligi.

>>> Cijene ulaznica za utakmicu NK Osijek - HNK Rijeka

Uoči same utakmice, koja počinje u 19 sati, klub je pripremio i prigodni program koji će se nastaviti i u poluvremenu utakmice pa s epozivaju svi da na stadion uđu ranije.

Dodajmo i kako je do sad upisano već gotovo 5 tisuća članova u Bijelo-plavom klubu te gotovo tisuću prodanih godišnjih ulaznica. Prva pogodnost za članove Bijelo-plavog kluba je besplatni prijevoz GPP-om na dan utakmice od 16 do 22 sata uz predočenje iskaznice kluba.

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!