Sport / Nogomet

Cijene ulaznica za utakmicu NK Osijek - HNK Rijeka

Cijene ulaznica za utakmicu NK Osijek - HNK Rijeka

NK Osijek otvorio je s novu sezonu s dvije gostujuće pobjede. Najbolji je to start bijelo-plavih u novu sezonu još od 2007. godine.

Dodajmo tome da je i nakon 100 godina Osijek u sezonu ušao s ambicijama i pojačan nekim zvučnim imenima. Ne čudi onda veliko zanimanje navijača za ovosezonsku premijeru u  Gradskom vrtu (nedjelja u 19 sati) kada u goste dolazi Rijeka koja je također sezonu otvorila s dvije uvjerljive pobjede.

Nova uprava kluba uvela je ove sezone dosta noviteta što se tiče prodaje ulaznica i zato ćemo u ovom članku sve detaljno navesti kako ne bi  bilo iznenađenja na blagajnama stadiona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najpovoljnija opcija je kupnja godišnjih ulaznica, a ukoliko ste pritom postali i članom Bijelo-plavog navijačkog kluba (učlanjenje je besplatno na stranicma www.nk-osijek.hr) – to će vam omogućiti dodatni, značajan popust. Primjerice, godišnja ulaznica za tribinu Istok stoji 400 kuna, međutim, za članove je 200 kuna.

Kada je riječ o pojedinačnim ulaznicama, djeca i mladi do 15 godina izdvojit će za svaku utakmicu po 20 kuna, Istok stoji 60, Zapad 80, Loža 100 i VIP 500 kuna. Članovi Bijelo-plavog kluba ostvaruju 50% popusta i na pojedinačne ulaznice, što znači da je ulaznica za istok kao i prijšanjih sezona, 30 kuna.

Godišnja ulaznica za Zapad stoji 600 kuna, za članove Bijelo-plavog kluba je također upola jeftinija. Za ulazak u jednu od loža Gradskog vrta zainteresirani će morati izdvojiti 1.000 kuna, no članovi plaćaju upola manji iznos. Preporučujemo vam da iskoristite i vrlo povoljne obiteljske pakete. Konkretno, za dva člana istoga domaćinstva paket stoji 250 kuna, dok svaki sljedeći član godišnju ulaznicu plaća simboličnih 50 kuna!

Godišnje ulaznice možete kupiti svakog radnog dana od 10 do 18 sati u klupskim prostorijama u Wilsonovoj ulici, kao i subotom od 9 do 13 sati.

Pretprodaja pojedinačnih ulaznica u nedjelju, na dan utakmice s Rijekom, počinje od 12 sati na stadionu Gradski vrt.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!