Sport / Nogomet

Osijek na startu do tri boda u Puli

Osijek na startu do tri boda u Puli

Na Aldo Drosini momčad Istre 1961 dočekala je Bijelo-plave koji su poveli već u petoj minuti pogotkom glavom Antonija Peroševića na dodavanje Josipa Kneževića.

Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao, a u 52. minuti domaćin je ostao s igračem manje na terenu nakon što je Šime Gržan zaradio drugi žuti karton. Osijek je, pak, s igračem manje ostao u 92. minuti, a teren je zbog drugog žutog kartona morao napustiti Tomislav Štrkalj.

Utakmica je ovo koja se neće dugo pamtiti, ali je za momčad Zorana Zekića bila iznimno bitna. Brojne pozitivne stvari događaju se u prvoligašu s Drave, ali je teren onaj koji će odrediti put ovogodišnjeg natjecanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim pogotka Peroševića, treba istaknuti i dvije pogođene stative te nekoliko sto postotnih prigoda Osijeka. Kad su igrači u pitanju zasigurno je najviše pokazao Knežević te Mikulić na golu. 

U sljedećem kolu Osijek je ponovo gost i to protiv Intera čiji je trener jučer optužio suce kako su isključili njegova dva igrača u susretu protv Belupa upravo kako ne bi zaigrali protiv bijelo-plavih.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!