Sport / Nogomet

Navijač iz Osijeka uživo pogledao čak 100 utakmica reprezentacije

Navijač iz Osijeka uživo pogledao čak 100 utakmica reprezentacije

Josip Kovačević, prijateljima poznatiji kao Vjevo, poznati je navijač hrvatske nogometne reprezentacije. Proputovao je tako Vjevo sve kontinente na kojima je igrala Hrvatska, a na onoj posljednjoj utakmici protiv Španjolske proslavio je i veliki jubilej.

"Jučer sam gledao jubilarnu svoju 100. utakmicu reprezentacije i završilo je kao iz najluđih scenarija filmova pobjedom! Svakako je ušla među deset najdražih," rekao je Vjevo.

Njegova ljubav i fanatizam prema reprezentaciji traje već 19 godina, a u tom razdoblju na svoju ljubav potrošio je više desetaka tisuća eura. Osim što je strastveni navijač, njegova strast je i skupljanje nogometnih dresova i to isključivo onih nošenih na utakmici. Skupio ih je tako već više od 200, a njihova vrijednost procjenjuje se na 30-ak tisuća eura. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, Vjevo osim za Hrvatsku navija i za Osijek, ali je zbog "kuhinja" u HNL-u samo simpatizer. Kako je rekao u jednom intervju prije nekoliko godina, žali što za vrijeme svoje igračke karijere nije postigao gol za svoj klub, u kojem i trenirao, te se nakon toga bacio u zagrljaj istoka.

Utakmice će pratiti dok je živ, a sredstva za odlazak na njih štedi mjesecima jer odlazak na utakmice s popularnom ekipom "Mozak" ne može se mjeriti ni s jednim drugim osjećajem. Naravno, uživo će pratiti i subotnju utakmicu u Lensu protiv Portugala.

SiB.hr

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!