Sport / Nogomet

Ekipa D.G.O. ponovo najbolja na malonogometnom turnirnu ''Tri kornera penal''

Ekipa D.G.O. ponovo najbolja na malonogometnom turnirnu ''Tri kornera penal''

Sinoć je završen malonogometni turnir “Tri kornera penal”. Ove godine konkurencija je bila iznimno jaka i utakmice završnice bile su neizvjesne do samoga kraja.

Naviše pozornosti izazvala je utakmica finala seniora između branitelja naslova D.G.O. a i HRFUTSAL.coma. Puno se očekivalo od obje ekipe s obzirom na broj odličnih igrača s obje strane. Ključni trenutak utakmice bio je sredinom prvog dijela kada se najbolji igrač turnira Ante Čurković odlično snalazi u šestercu i matira Mladinu za 1:0. Prvo poluvrijeme otišlo je u potpunosti na stranu D.G.O.a . Drugo poluvrijeme HRFUTSAL.com igra dosta bolje što je rezultiralo s par odličnih šansi, ali Kristijan Lukenda sve briljantno brani. D.G.O. tako drugi put za redom osvaja turnir u Donjem gradu.

U kategoriji veterana AB Skripta po treći puta za redom uzima titulu na Olimpiji. Nakon što je regularni dio utakmice završen rezultatom 1:1 pristupilo se izvođenju šesteraca. Ključan je bio promašaj Kovača u trećoj seriji i tako AB Skripta ponovno podiže pehar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Opširnije rezultate pogledajte na stranici HrFutsal.com

FOTO: J.Bilić/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!