Sport / Nogomet

NK Osijek: Otpisani kapetan Kurtović, Radotić, Roce i Čuljak

NK Osijek: Otpisani kapetan Kurtović, Radotić, Roce i Čuljak

Hrvoje Kurtović, Tomislav Radotić, Goran Roce i Tomislav Čuljak više nisu u planovima za slaganje momčadi NK Osijek u idućoj sezoni.

- Goranu Roci i Tomislavu Čuljku priopćeno je kako imaju slobodne ruke potražiti nove klubove, a za njih NK Osijek neće potraživati nikakvu odštetu. Kurtoviću i Radotiću ponudili smo drugačiji model. Predloženo im je da još godinu dana, koliko im traju ugovori, pomognu u B momčadi, a nakon toga su im ponuđena mjesta u Školi nogometa ako se odluče za trenerski poziv. Čekamo njihova očitovanja o tom našem prijedlogu - rekao je za Glas Slavonije Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek.

Ako tom kvartetu pridodamo još Matiju Špičića, Tomislava Šarića i Tomislava Šoršu, kojima su istekli ugovori ili posudba, igrački kadar bijelo-plavih osiromašen je za čak sedam imena u odnosu na prethodnu sezonu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svakom navijaču jasno je da ako klub želi pobjeći sa dna ljestvice gdje se nalazi zadnjih nekoliko godina, ovakve promjene u igračkom kadru su nužne. No, zasad informacija o dolasku pojačanja nema.

- Neki su transferi u završnoj fazi realizacije, ali s imenima nećemo izlaziti u javnost dok sve ne preciziramo. Vjerujem kako ćemo početkom sljedećeg tjedna moći predstaviti naša prva igračka pojačanja za novu sezonu - kaže Petrović.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!