Sport / Nogomet

Maksimir i dalje neosvojiv za Osječane

Maksimir i dalje neosvojiv za Osječane

U 26. kolu prve HNL Osijek je doživio minimalan poraz od Dinama. Nažalost, Osječani su opet pognute glave napustili Maksimir, usprkos tome što ih je bodrilo više od stotinu pripadnika Kohorte.

Povijest se opet ponovila, i maksimirsko ruglo ostaje neosvojivo za NK Osijek.

Od samog početka utakmice Dinamo je bio daleko dominantniji. Domaćini su imali inicijativu gotovo cijelu utakmicu, i većina se toga odvijalo na osječkoj polovici. Redali su se pokušaji Dinamovih napadača, no osječka je mreža ostajala netaknuta zahvaljujući Kardumu. Ipak, vrijedi spomenuti priliku Vidakovića krajem prvog poluvremena kada je zamalo iznenadio Dinamovu obranu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo poluvrijeme donosi sličnu priču. Dinamo opet pritišće Osijekov zadnji red, i u konačnici Badelj zabija za 1:0 u 53. minuti. Kako je utakmica odmicala, tako je i njezin tempo opadao te je napokon došao kraj.

U svakom sluačaju, Osječani su pokazali malo toga, i u tuzi ostavili stotinjak svojih vjernih navijača koji su stvorili praktički domaću atmosferu na Maksimiru. Nažalost, mnogi nisu ni očekivali bolji rezultat, a neki će pak reći da ovaj rezultat i nije toliko loš, s obzirom na zadnjih par utakmica odigranih u Zagrebu, kada se Osijek kući vraćao sa puno više golova u svojoj mreži.

TEKST: SiB.hr / FOTO: D.M. (SiB.hr)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!