Sport / Nogomet

Zekić će vodit bijelo-plave i u narednoj sezoni

Zekić će vodit bijelo-plave i u narednoj sezoni

Nakon što je ispunio što se od njega i očekivalo - ostanak u prvoligaškom društvu, Zoranu Zekiću NK Osijek produžiti će ugovor i za iduću sezonu.

- Razgovarao sam s predsjednikom Uprave Ivanom Meštrovićem i u tom smo se razgovoru dotaknuli svih strateških pitanja vezanih uz sljedeću sezonu. Zasad mogu samo reći kako će pripreme za novu sezonu početi 8. lipnja - rekao je Zekić za Glas Slavonije.

Trener, istina, još pred sebe nije dobio novi ugovor, ali to bi trebala biti stvar tehnike. Neće se dogoditi nikakvo iznenađenje u tom pogledu, pa bi Zekić trebao dobiti priliku modelirati momčad po svojoj želji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S obzirom na ugled koji Osijek ima, prva mi je želja stvoriti ofenzivniju i okomitiju igru prema suparničkim vratima. Naravno, u tom se podrazumijeva i lakše postizanje pogodaka negoli je to slučaj bio ove sezone - najavljuje Zekić.

Koliko će to biti u mogućnosti ostvariti dosta će ovisiti i o igračkim pojačanjima koje će dobiti, a Zakić najviše priželjkuje napadača, agresivnog veznjaka i lijevi bok.

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!