Sport / Nogomet

Kohorta i Osijek VBK zajedno do pobjede

Kohorta i Osijek VBK zajedno do pobjede

Oni su to znali cijeniti te su ostvarili pobjedu protiv favoriziranog Brodosplita. Od samoga početka utakmice Kohorta je pjesmom i koregrafijom davala ritam igri bijelo-plavih, ali su igrači iz Splita na terenu nametnuli svoj ritam i polako pleli mrežu oko gola Osijeka.

No, prilike koje su imali nisu iskoristili, a iz jednog protunapada pogodio je za Osijek Armando Kajfeš. Gosti su tada krenuli poprilično agresivno na igrače Osijeka te su ubrzo skupili akumulirane prekršaje i tako omogućili Osječanima da iz slobodnih udaraca povećaju razliku. Do poluvremena Duvančić je dva puta bio precizan i tako donio prednost od tri pogotka za miran nastavak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na samome početku nastavka na listu strijelaca ponovo se upisao Duvančić, a već tada slavlje u dvorani moglo je početi. Iskoristili su to igrači Brodosplita i smanjili na 4:2, ali to je bilo sve što su uspjeli napraviti. Meter je postigao i peti zgoditak za Osijek, a do kraja su gosti samo smanjili i postavili konačan rezultat na 5:3.

Kraj utakmice Zrinjevac je dočekao na nogama, a igrači su se Kohorti i ostatku publike zahvalili bacivši svu svoju sportsku opremu u publiku te zajedničkom pjesmom simboličnoga naziva "Srcem do pobjede".

To srce osiguralo je Osječanima ostanak u ligi, a sljedeće godine vjerujemo kako će Zrinjevac opet biti pun, a rezultati puno bolji.

{youtube}bCNUCadXJb4{/youtube}


Tekst: T.M./SiB.hr

Foto: M.B./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!