Sport / Nogomet

Najava: Osijek VBK uz pomoć Kohorte do ostanka u PHMNL

Najava: Osijek VBK uz pomoć Kohorte do ostanka u PHMNL

Malonogometaši Osijek VBK sutra od 20 sati u dvorani Zrinjevac bore se za ostanak u Prvoj ligi. Dođite i podržite ih zajedno s Kohortom.

Sportska priča koja je posljednjih nekoliko tjedana, možemo reći, broj 1 u gradu na Dravi, sutra će doživjeti posljednji čin. Naime, zbog raznih malverzacija koje se posljednjih nekoliko kola odigravaju, Osijek VBK sutra mora pobjediti MNK Brodosplit žele li ostati u ligi. Prava bi šteta bila kada se to ne bi dogodilo jer su Mater, Duvančić i ostali dečki koji igraju pod trenerskom paskom Marina Smoje to zasigurno zaslužili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potporu će im dati i Kohorta, koja se prema našim informacijama sprema napraviti užarenu atmosferu u kojoj će igrači Osijeka zasigurno uživati, dok će za protivnika to biti nešto na što nije navikao.

 

xTWZe.jpg

 

[important title=Kohorta: Svi na Zrinjevac!]

Brutalno subotnje izdanje rasplamsalo je hipnotizirajući plamen koji tinja već neko vrijeme! Brojne riječi podrške i sveopće oduševljenje koje je zamijenilo sivu svakodnevnicu ovoga grada najbolji su pokazatelji da smo svojim sugrađanima pružili predstavu za pamćenje! Bila je to injekcija optimizma kojega se ne želimo tako lako riješiti, i stoga vas opet sve pozivamo na nastavak rođendanske proslave koji će se uprizoriti u utorak, 19.4. u 20h u Zrinjevcu. Malonogometaši Osijeka VBK trebaju nas još jednom, a najmanje što im možemo obećati jest pakleno izdanje, još vatrenije nego na utakmici protiv Vrgorca. Zato zagrijte grla i pripremite dlanove, jer naša priča nije završila. Idemo još jednom, još jače, još glasnije pokazati da je ovo početak strelovite uzlazne putanje naše grupe kojoj je samo nebo granica![/important]

Tekst: SiB.hr i Kohorta.net


Izdvojeno

Reci što misliš!