Sport / Nogomet

Kohorta prekida bojkot i vraća se na tribine!

Kohorta prekida bojkot i vraća se na tribine!

Osječka navijačka skupina Kohorta, koja je početkom sezone krenula u bojkot svih utakmica nezadovoljna stanjem u klubu posljednjih godina, jučer je najavila svoj povratak na tribine Gradskog vrta, ali i svih ostalih stadiona gdje igra NK Osijek.

Podsjetimo, Kohortaši su u svom priopćenju prilikom odlaska u bojkot zahtjevali odlazak kompletnog klupskog rukovodstva, kao i odgovornost Grada za spašavanje kluba, koji je stvarno posljednjih godina visio na rubu ispadanja u niži rang, ali i puno goreg scenarija - stečaja.

Dolaskom novih vlasnika situacija se kompletno mjenja i navijački zahtjevi su se počeli ispunjavati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vjerujemo kako će nova vlasnička struktura kluba u petak i službeno izaći sa svojim stavom i planom te službenom potvrdom ispunjavanja zahtjeva, stoga će utakmicom protiv Istre u subotu biti prekinut bojkot te se naša podrška ponovno vraća na tribine! Nedavnim okupljanjem na Trgu Slobode pokazali smo kako navijačka vojska i dalje snažno stoji iza simbola nepokorenog grada. Vrijeme je da tu priču sada preselimo s ulice na tribine te budemo dio podrške isključivo i samo našem Osijeku s vjerom kako u budućnosti neće biti potrebe za radikalnim potezima poput bojkota, stoji u priopćenju Kohorte.

Utakmica protiv Istre na rasporedu je u subotu u Gradskom vrtu s početkom u 15 sati.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!