Sport / Nogomet

Ivica Olić u Đakovu uložio u teren s umjetnom travom

Ivica Olić u Đakovu uložio u teren s umjetnom travom

Prostor na kojem se nalazi gradski bazen, tri igrališta za odbojku na pijesku te staza za boćanje, obogaćen je otvaranjem terena za mali nogomet s umjetnom travom i rasvjetom te montažnim objektima sa svlačionicama i sanitarnim čvorom.

U gradnju objekta utrošeno je gotovo 100 tisuća eura, a sredstva su osigurali poduzetnici Dubravko Sočković iz Starih Perkovaca, Matijas Jurić iz Slavonskog Broda te proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić! Priča o tome kako je Olić odlučio investirati u đakovački teren s umjetnom travom krenula je lani, a sad je, eto, dobila i svoj epilog.
Istodobno Malonogometni klub Certissa pokrenuo je školu nogometa za dječake od šeste do dvanaeste godine, čiji je voditelj trener Damir Lelas. Objekt će koristiti gradske sportske udruge i građani željni rekreacije. Također, investitori naglašavaju da je u planu igralište  , kako bi bilo u funkciji tijekom cijele godine. Prigodom otvorenja terena, odigrana je revijalna utakmica između veterana Đakova i Osijeka, a početni udarac izveo je đakovački gradonačelnik Zoran Vinković. Đakovčani su pogocima Tančika, Uzleca i Totha slavili 3:1, dok je počasni gol za Osijek zabio Žitnjak.

TEKST: (I. L.), www.glas-slavonije.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!