Sport / Nogomet

Izgorio Plamen, slijedi Jack Pot

Izgorio Plamen, slijedi Jack Pot

Nogometašice Osijeka bile su uvjerljive i u prvom kolu play offa prvenstva Hrvatske. Osječki prvoligaš na Mačkamami je slavio pobjedu protiv Plamena iz Križevaca rezultatom 5:2.

Dosta problema imale su osječke plave u prvom poluvremenu, kada su pala 4 zgoditka, a rezultat je glasio 2:2.  Križevčanke su iskoristile jak vjetar kao saveznika te su 2 puta uspjevale izjednačiti rezultat nakon pogodaka Cepernić i Joščak. Strijelci za gošće u tom prvom djelu bili su Kolar i Pavlek.

No u nastavku utakmice sve je došlo na svoje mjesto, Osječnke su iskazale kvalitet i dominaciju na travnjaku te zasluženo postigle 3 pogotka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolja igračica susreta bila je Dragica Cepernić koja je postigla ukupno 3 gola, još je Jelenčić iz Križevaca zabila sama sebi autogol, pa su plave slavile sa zasluženih 5:2.

U 2.kolu doigravanja za prvaka Hrvatske Osječanke će ponovno biti domaćin sljedećeg vikenda i to sastavu riječkog Jack Pota. Ekipa trenera Zvonimira Kolaka ima preveliku prednost da bi borba za naslov prvaka došla u pitanje.

VIDEO:
{youtube}lG3pCzynsCM{/youtube}

GALERIJA:

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!