Sport / Nogomet

Malonogometaši Skripte na putu u Prvu ligu

Malonogometaši Skripte na putu u Prvu ligu

Osječka Skripta stigla je nadomak osiguravanja još jednog plasmana u kvalifikacije za Prvu ligu. Do kraja prvenstva u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi "istok" ostala su još dva kola, a osječki sastav u njih ulazi sa četiri boda prednosti, ali i saznanjem da njihov jedini konkurent Vinkovci nisu ni blijeda sjena onog sastava koji je osvojio jesenski naslov prvaka.

Skripta se u ovom kolu namučila sa No Limit Auto Tihom (6:5), ali su Vinkovčani teško stradali u Đakovu izgubivši 9:3. Zanimljiv susret odigran je u Novoj Gradišci, gdje je NG Unitas minimalno svladao hit proljeća Našice (7:6). Tako su Novogradiščani ostali na trećem mjesto, koje im i dalje ugrožava Virovitica, koja je, u ovoj rundi, svladala Osijek 031. Za jedno mjesto na tablici napredovala je Mala mljekara zahvaljujući pobjedi nad Ivankovom (3:2), ali i porazu Našičana u Novoj Gradišci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sljedećem kolu Skripta ima svoj posljednji izazov jer gostuje u Našicama, koje u nastavku sezone na svom terenu ne opraštaju nikome. Dakle, teorijski se priča oko prvaka još može zakomplicirati, ali samo ako Vinkovčani osvoje svih šest bodova u posljednja dva kola, a pri tome se i Skripta negdje mora okliznuti. Ipak, završnica će biti svakako zanimljiva.

Rezultati 16. kola: - Skripta (Osijek) - No Limit Auto Tiho (Virovitica) 6:5, Đakovo - Vinkovci 9:3, NG Unitas (Nova Gradiška) - Našice 7:6, Mala mljekara (Valpovo) - Ivakovo 3:2, Virovitica - Osijek 031 6:3 (D.Kl.)

Tekst: Dalibor Keler (Glas Slavonije)

  


Izdvojeno

Reci što misliš!