Sport / Nogomet

Špehar, Jugović i Šorša zadovoljili skaute

Špehar, Jugović i Šorša zadovoljili skaute

Susretu protiv Intera, u društvu Zdenka Iličića, poznatog hrvatskog menadžera, nazočili su glavni skaut münchenskog Bayerna Wolfgang Dremmler i njegov suradnik Egon Coordes.

Njihovo je zanimanje bilo usmjereno prema Dini Špeharu, a nakon što su odgledali prvi dio susreta zaputili su se u Zagreb, gdje se igrao derbi metropole, i poručili:

- Dinu intenzivno pratimo već pola godine i vrlo smo zadovoljni onim što smo vidjeli. Njegov nastup protiv Intera nije prava slika jer znamo da je u 14 dana igrao pet utakmica i stigao ga je umor. Uglavnom, pred naše nadređene vraćamo se s procjenom da je Dino igrač koji u perspektivi može zadovoljiti potrebe Bayerna. Ponudu ćemo poslati do kraja ove sezone, a još ćemo vidjeti hoće li ona sadržavati pravo prvootkupa ili će transfer biti učinjen odmah.
Dakle, ništa novo, možemo zaključiti da je tandem iz bavarske metropole u slavonsku došao samo "utvrditi gradivo" i možda provjeriti da se u međuvremenu još netko nije ušuljao u posao oko Dine.

Nije Dremmler bio jedini skaut iz Njemačke u subotu popodne u Gradskom vrtu. Nekoliko skauta i menadžera u Gradski vrt doveo je i Miroslav Bičanić. Oni su, pak, pratili nastup Tomislava Šorše i Vedrana Jugovića. I mogli su biti zadovoljni onim što su vidjeli.
- Za Jugovića su tvrdili da je bio najbolji na terenu u prvih 45 minuta, a sličan dobar dojam ostavio je i Šorša. Vidjet ćemo što će to značiti - rekao je Bičanić.
Inače, bili su to ljudi iz njemačkog drugoligaša Bochuma, te dva čovjeka koja imaju mogućnost plasmana igrača na tursko tržište.

VIDEO:
{youtube}sreyZseJJM0{/youtube}




TEKST: D. Keler, www.glas-slavonije.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!