Sport / Nogomet

VIDEO: MNK Osijek VBK sportska priča broj 1!

VIDEO: MNK Osijek VBK sportska priča broj 1!

Nakon prošlotjedne atmosfere koja se dugo prepričavala u sportskim krugovima u gradu na Dravi, Zrinjevac je večeras ponovo bio poprište sjajne igre i prije svega pobjede Osijek VBK.

Ovoga puta na raspoloženu ekipu trenera Marina Smoje, naletila je Uspinjača koja je iz Osijeka otišla sa tri gola u mreži, dok su postigli samo jedan. Treća je to uzastopna pobjeda kluba koji u posljednje vrijeme postaje sportska priča broj 1 u Osijeku, a pobjeda je tim važnija jer je gotovo osigurala ostanak u prvoj malonogometnoj ligi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Raspoložen je ponovo bio Mario Meter koji je sa svoja dva pogotka još jednom dokazao da je igrač za velike stvari. Treći pogodak i to u posljednjim sekundama postigao je Armando Kajfeš.

U dvorani u Zrinjevcu ovoga puta nije bilo organizirane Kohorte, ali je unatoč tome 600-ak gledatelja davalo podršku tijekom cijeloga susreta. U posljednjoj minuti standing ovation za igrače u bijelo-plavim dresovima značio je početak slavlja.

Do kraja je ostalo dva kola, a u posljednjem Osijek VBK je domaćin Splitu, a mi u ime kluba pozivamo sve da dođu i podrže dečke koji igraju gotovo besplatno za svoj klub i to sa 120% svojih mogućnosti iz utakmice u utakmicu.

Sve pogotke i dio atmosfere pogledajte u video prilogu. Obratite pozornost na najvatrenijeg navijač uz sami rub tribina.

{youtube}haxEkA6haqE{/youtube}

Tekst: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!