Sport / Nogomet

Kohorta poziva na bodrenje MNK Osijek VBK

Kohorta poziva na bodrenje MNK Osijek VBK

Ovaj vikend nema utakmica prve HNL, stoga Kohorta poziva sve svoje članove na gromoglasnu podršku malonogometnom klubu Osijek VBK u susretu protiv Vrgorca. Već duže vrijeme je Kohorta bila koncetrirana isključivo na praćenje NK Osijeka, no sada ih se opet može vidjeti na Zrinjevcu gdje će zasigurno stvoriti paklenu atmosferu!

[important color=blue title=Poziv!]Udruga građana ''Kohorta'' Osijek poziva sve svoje članove, pripadnike i simpatizere da u petak 25.3. u 20h dođu na Zrinjevac i daju podršku malonogometnom klubu Osijek VBK:

Iz četiri kola četiri boda – veliko razočaranje za sve navijače NK Osijeka. No, nećemo dopustiti da u ovoj prvenstvenoj pauzi upadnemo u depresiju i letargiju. Stoga idemo svi kojima krv iste boje teče u žilama posjetiti Zrinjevac, u petak, u 20h, i svojim gromoglasnim navijanjem cijelu dvoranu dići na noge kako bi podržali dečke iz MNK Osijek VBK koji dijele isti dres sa igračima iz Gradskog vrta!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mali je nogomet donio vrlo atraktivnu zabavu Osječanima, no usprkos velikom trudu igrača Osijeka VBK, njihov trenutni plasman i podrška nisu onakvi kakve zaslužuju. Upravo zato idemo pomoći ovom malom osječkom sportskom kolektivu u nadolazećoj teškoj utakmici protiv Vrgorca. Nakon dugo vremena, opet na dobrom starom mjestu – svi pripadnici Kohorte i naši simpatizeri moraju pripremiti glasnice i napraviti paklenu atmosferu za naše bijelo plave boje u Zrinjevcu!

Ulaz će za sve pripadnike Kohorte biti besplatan![/important]

27d7cb427dd3b8d230da9c0bf572f652.jpg


Izdvojeno

Reci što misliš!