Sport / Nogomet

NK Osijek - NK Hrvatski dragovoljac 0:0

NK Osijek - NK Hrvatski dragovoljac 0:0

Navijači Osijeka nadali su se da će utakmica sa Hrvatskim dragovoljcem biti dodatni korak naprijed ka vrhu ljestvice. No, dogodilo se suprotno. Igrači Osijeka kao da su bili sputani važnošću utakmice. Bez pretjerane ideje u napadu odigrali su cijelu utakmicu igrači Osijeka. Tek polu prilike pred vratima Vidakovića zapucali su igrači Branka Karačića. Najbolju u prvome poluvremenu nije iskoristio Ljubojević koji je neometan sa 6 metara pogodio samo u ruke vratara. Vrlo dobro mu je nabacio Lukačević. Lukačević je još jednom okušao centaršut no neprecizan je bio Maglica.

EeMf6.jpg

Pred vratima Karduma nije bilo uzbuđenja tijekom cijelog prvog poluvremena i jasna je bila namjera gostiju koji su u Osijek došli na krilima dvije proljetne pobjede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ni u drugome poluvremenu nismo vidjeli bolju partiju Osijeka. Uzalud je trener Karačić pokušao sa zamjenama pa su tako u igru ušli Vidaković (Špehar), Barišić (Ljubojević) i Miličević (Maglica). Najbliže pogotku bili su gosti koji su iz jedne prilike pogodili vratnicu.

iGai0.jpg

Osječanima ne preostaje ništa drugo osim pokušati pobjediti u Šibeniku ukoliko žele vratiti publiku na stadion. Inače, danas se na stadionu okupilo oko 3000 ljudi koji su očekivali puno bolju igru i pobjedu Osijeka. Nažalost, zvižduci na kraju susreta, a nakon toga opća rezigniranost dovoljno govore o igri Osijeka u današnjem susretu.

ve5UF.jpg

Tekst: T.M./SiB.hr

Foto: M. Banić/SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!