Sport / Nogomet

Najava: Osijek - Hrvatski dragovoljac

Najava: Osijek - Hrvatski dragovoljac

"Hoćemo li u subotu pobjediti?", "Jel ideš na utakmicu?", "Ako dobijemo ove to je to!" i slične rečenice vrte se zadnjih nekoliko dana u krugovima navijača i simpatizera Osijeka.

"Hoćemo li u subotu pobiediti?", "Jel ideš na utakmicu?", "Ako dobijemo ove to je to!" i slične rečenice vrte se zadnjih nekoliko dana u krugovima navijača i simpatizera Osijeka.

Nakon samo jednog remia i samo jedne pobjede na startu proljetnog dijela sezone popularni mazohisti sa istoka i jugoistoka već snuju snove o Europi. No, imaju li ti snovi temelja? Neki će reći da nemaju, neki da imaju i zbilja je teško to ocijeniti u slučaju NK Osijeka. Puno puta se slična situacija već ponovila, a svima nam je za nadati se da će ovoga puta ta priča imati sretan završetak.

e7c7c0415d4135c518722a603d811a9b.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Računica je jasna, pobjediti Hrvatski dragovoljac se mora ako se želi zadržati pozicije u vrhu. Osijek je sa pobjedom u prošlome kolu skočio čak 4 mjesta što je dokaz da se prema gore može. Pobjedom u ovome kolu imaju priliku popeti se još više. Ono što mu ide u prilog jesu međusobne utakmice klubova koji se nalaze ispred njega (Cibalia - Dinamo, Hajduk - Split, Karlovac - Varteks i neugodna Lokomotiva protiv Intera). Pozitivnim raspletom rezultata Osijek se može popeti na 5 mjesto, a i sljedeća dva kola raspored im ide na ruku. Slijedi gostovanje u Šibenik i ponovo domaća utakmica protiv Intera.

Utakmice istine za Osijek, kao i mnoge do sada, ali sa pozitivnom atmosferom koja se polako stvar sve je moguće.

No, prije svih tih utakmica valja pobijediti Dragovoljca u subotu u 15 sati. I ovoga puta klub stimulira sve da kupe ulaznicu za utakmicu. Svi oni koji kupe ulaznicu dobiti će zastavicu za auto što je u svakom slučaju lijepa gesta i korak naprijed u klupskome marketingu.

Na travnjak bi u subotu trebala istrčati gotovo identična momčad kao i u prošlome kolu. Izostati će samo Gavrić (jedna utakmice kazne zbog crvenog kartona), a na njegovo mjesto će Vrgoč. U napadu će zaigrati raspucani Ljubojević (3 pogotka protiv BSK Termia) i Maglica. Nametnuo se i Miličević odličnom igrom u prijateljskoj utakmici pa se u posljednji tren trener Karačić možda i predomisli pri izboru drugog napadača.

 

SUBOTA, 15h
Stadion "Gradski vrt"
21. kolo 1.HNL: NK Osijek - NK Hrvatski Dradovoljac

Cijene ulaznica:
Tribina istok: 30kn
Tribina jugoistok (Kohorta): 10kn
Tribina zapad: 40kn
Za djecu i umirovljenike ulaz na južnu tribinu besplatan!

Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon auto zastavica NK Osijek.
Pred ulazom na jugoistok Kohorta će prodavati svoje nove šalove (60/70kn) te kalendare (10kn).

{youtube}CA643bgAiCo{/youtube}

Tekst: T.M./SiB.hr

Foto: Ilustracija/SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!