Sport / Nogomet

"Motiva ne nedostaje, motiv je nogomet"

Prije nekoliko trenutaka u prostorima Fan shopa NK Osijeka, potpis na vjernost NK Osijeku stavio je Marko Babić.

77c3bf916e17fcb56779e19cc868bc18.jpgPrije nekoliko trenutaka u prostorima Fan shopa NK Osijeka, potpis na vjernost NK Osijeku stavio je Marko Babić. Ugovor je potpisan na godinu i pol uz naravno mogućnost produženja.

Primanja su prema riječima Roberta Špehara u rangu najbolje plaćenih igrača u redovima bijelo-plavih, a u ugovoru je ugrađena i klauzula o odšteti ukoliko odluči napustiti klub ranije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marku će trebati nekoliko tjedana da se fizički potpuno pripremi, a očekuje da bi potpuno mogao biti spreman kroz mjesec dana kada Osijek igra protiv Intera u Gradskome vrtu (04. travnja).

9c6ab587923d4add216bb9b762d970d5.jpg

„Fali mi treninga i utakmica, a već od sutra sam u trenažnome procesu i nadam se da ću čim prije zaigrati" – kaže Babić.

Marko je, kako je istaknuo Špehar, igrač u najboljim godinama, a želja kluba je na ljeto pokušati vratiti i Vranješa.

„Ne mogu više gledati NK Osijek tu gdje je i nadam se da ćemo se ipak preko noći vratiti tamo gdje i pripadamo iako je to vrlo teško" – ističe Robert Špehar.

b692838e66cb82767399ac7ac79add92.jpg

Babiću treninzi sa Osječanima nisu strani i proteklih nekoliko sezona kad je boravio u Osijeku trenirao je s njima i kako kaže osjećao se bolje nego na treninzima svoga tadašnjega kluba. Motiva ne nedostaje jer motiv je nogomet, a želja mu je pomoći i mladima. Kaže kako ne očekuje da jedan igrač može promijeniti sve, ali da će se truditi i pokušati opravdati povjerenje koje mu je klub pokazao.

„Želim što više pomoći mladima i zahvaljujem se klubu koji je otvorio vrata svojoj djeci. Ekipi nedostaje samopouzdanja i nadam se da će se to promijeniti, a tako ću pomoći suigračima i samome sebi" – dodaje Babić.

7ff9d0527ca7dc91b02f2c7fe89797d0.jpg

Dodajmo ovome kako će u nastavku svoje karijere u Osijeku na dresu nositi broj 28.

Navijačima Osijeka ne preostaje ništa drugo nego u subotu doći na Gradski vrt i podržati momčad na putu do 3 boda protiv Istre. Susret počinje u 15 sati.

{youtube}tomBNeRwl1M{/youtube}

Tekst: SiB.hr

Foto: M.Banić


Izdvojeno

Reci što misliš!