Sport / Nogomet

Nogometni turnir za početnike na akademiji Krpan-Babić

Nogometni turnir za početnike na akademiji Krpan-Babić

Po velikim balonom na terenima s umjetnom travom djeca redovito igraju na turnirima, a jedan u nizu održan je u organizaciji Allianz Osiguranja, sponzora akademije Krpan – Babić.

Najmlađi polaznici te škole nogometa su se zabavljali u međusobnom nadmetanju na dva gola, učeći od svojih trenera ali i nogometnih zvijezda Marka Babića i Petra Krpana.
Prepoznali su to i u osječkom Osiguranju Allianz te se priključili radu akademije.
Akademija Krpan babić radi u punom pogonu kroz cijelu godinu a iza njih je već velik broj raznih turnira među kojima i međunarodnih, te je u rad uključen velik broj djece i trenera.

Što se tiče nogometne karijere Marka Babića pak, još nije pronašao novi klub u kojem će igrati a kaže nije isključen ni njegov povratak u NK Osijek
Akademija Krpan Babić pak osim škole nogometa i organizacija turnira nudi različite sadržaje poput rekreativnog nogometa, organizacija promotivnih i revijalnih natjecanja, prodaje nogometne opreme te ugostiteljski objekt.
Sljedeći veliki međunarodni tunir za polaznike nogometne škole gdje će sudjelovati i klubovi iz stranih liga planiran je za ljeto, ističu u akademiji Krpan-Babić.

 

Tekst: www.stv.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!