Sport / Nogomet

VIDEO: Robert Špehar kandidat za predsjednika HNS-a?!

VIDEO: Robert Špehar kandidat za predsjednika HNS-a?!

Nogometaši Osijeka nisu uspjeli pobjediti na startu proljetnog djela prvenstva u Maksimiru kod Lokomotive, ali nisu nezadovoljni osvojenim bodom.

Predsjednik Osijeka Robert Špehar iz Zagreba se vratio polovičnim zadovoljstvom, ali i s novom idejom kako popraviti nepodnošljivo stanje u hrvatskom nogometu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, ako dođe do novog kruga izbora za predsjednika HNS-a, mogao bi i Osijek dobiti svog čovjeka.

0:0 protiv Lokomotive nije uspjeh za Osječane, ali nije i neuspjeh s obzirom da se radi o gostujućem terenu i to vrlo neugodnoj momčadi, kao što je zagrebačka.

Uvjeti nisu bili dobri za igru, hladnoća, loš zaleđen teren a i sablasno mali broj publike - tek oko 50-ak gledatelja.

Bod iz Maksimira s Lokomotivom bit će nadograđen samo ako u sljedeće dvije domaće utakmice Osijek ostvari pobjede protiv Istre i Hrvatskog Dragovoljca.

U tom slučaju, bijelo-plavi bi se vratili u gornji dom ljestvice.

No u javnost je kao bomba odjeknula vijest o mogućoj kandidaturi predsjednika Osijeka za čelnog čovjeka HNS-a.

Kaže Špehar, dosta mu je svađa i prepucavanja, ne vodi se briga o osnovnim problemima u hrvatskom nogometu. Njegova kandidatura naravno još nije službena, ali ona ne znači da Špehar bilo koga ruši i sebe gura na to mjesto, ističe čelni čovjek osječkog prvoligaša.

Prije nego što se kandidira za predsjednika HNS-a naravno ako dođe do ponovnog izbora, Špehar mora dobiti potporu Osječko-baranjskog nogometnog saveza. No, kaže, cilj te kandidature nije mu osnovni da on sjedne u tu vruću stolicu.

Špehar želi oživjeti i probuditi javnost te ju suočiti sa stvarnim problemima svih hrvatskih klubova. Istina je i da je ljut što čelnici HNS-a nisu ispoštovali dogovor o pomoći NK Osijeku pri poboljšanju uvjeta za rad.

U klubu nedostaje infrastruktura, tereni za treniranje su uništeni, nema dovoljno lopti, a što je najgore, slična situacija je i u ostalim klubovima, no o tome se ne vodi računa.

Hoće li se Špehar i kandidirati ostaje tek za vidjeti.

{youtube}KDSXDTPxeT4{/youtube}

Tekst i video: STV 

  


Izdvojeno

Reci što misliš!