Sport / Nogomet

Show na terenu i tribinama za rođendansku čestitku Kohorti

Show na terenu i tribinama za rođendansku čestitku Kohorti

Nova pobjeda Osijeka i utvrđivanje osme pozicije bila je imperativ na Kohortin rođendan. Na najbolji mogući način igrači su to i ostvarili i čestitali svojim navijačima.

 OSIJEK 4 : 0 ZADAR

Osijek je u utakmicu krenuo vrlo žustro, a svakako treba istaknuti vrlo raspoloženog Glavaša. On se u posljednjih nekoliko utakmica prometnuo u jednog od najboljih igrača iako je u jednom trenutku gotovo bio otpisan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekoliko njegovih i Matasovih kombinacija na desnoj strani stvorili su pravu pomutnju pred golom Zadra, ali je povodom za vodstvo pao tek nakon jednog udarca iz kuta.

Već spomenuti Glavaš je ubacio na glavu Saše Novakovića koji lijepo zabija za slavlje Kohorte.

Samo tri minute kasnije, u 26. minuti, Kohortaši su prigodno obilježili svoj rođendan. Koreografija i neizostavna pirotehnika za više od četvrt stoljeća postojanja unatoč borbi s vjetrenjačama obilježili su 26. rođendan.

OSZD 26GOD 495 2

U nastavku poluvremena Osijek se malo povukao i prijetio iz kontri, a da je bilo više prisebnosti Ugarkovića i preciznosti Škorića i Glavaša na odmor se moglo i s većom razlikom. 

Drugo poluvrijeme. Što reći osim, čista raspsodija bijelo-plavih na terenu i tribinama. Mile Škorić uništio je i zadnju nadu Zadrana i s dva pogotka izazvao euforiju na tribini, a do kraja se sve svelo na rutinski posao. Na kraju je još zabio i Dugandžić za konačnih i velikih 4:0. Treba reći kako je za drugi i treći gol među itekako zaslužnima Tomislav Šorša koji je prvo odlično poslužio Škorića, a zatim i Cesareca koji proslijeđuje Škoriću.

Osijek već u utorak ide u Koprivnicu i mogao bi to biti konačni obračun i spas ukoliko Rukavinini igrači ostvare barem remi nakon tri uzastopne pobjede.

T.M./SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!