Sport / Nogomet

VIDEO: Osijek VBK namučio lidera

VIDEO: Osijek VBK namučio lidera

Igrači malonogometnog kluba Osijek VBK umalo su napravili iznenađenje u utakmici 18.kola prve hrvatske lige u dvorani Zrinjevac.

Iako su vodili s 2:0 protiv vodeće momčadi prvenstva Kijevo Knina, u konačnici su izgubili rezultatom 4:2.
Odlično su osječki bijelo plavi ušli u utakmicu.
Od samog početka bili su bolja momčad što je i rezultiralo pogocima u 5. i 8. minuti, a strijalac oba puta bio je najbolji golgeter domaćih Mario Meter.
Uz Meterova dva gola Osijek VBK je stvorio još niz prigoda, te je vodstvo momčadi trenera Marina Smoje moglo biti i puno uvjerljivije.
No gostujući crveni do poluvremena su ipak uspjeli smanjiti zaostatak golom Palavre u 17.minuti.
Tek u nastvaku utakmice Kijevo je pokazao zašto je vodeća momčad lige. Igrali su puno bolje te su uspjeli napraviti potpuni preokret.
Golove za crvene postigli su Babić, Jelovčić i Bogdanović.
Osijek VBK nakon izjednačenja gostiju ponovno je napao svim snagama na gol vratara Kneza, a to su Knjinani iskoristili i preko kontra akcija postizali golove.

No, Osječani su unatoč porazu, koji je bio i očekivan ponovno pokazali da posjeduju kvalitet s kojim bi morali ostati u prvoligaškom društvu.
No to neće biti ni malo lako jer nakon 17 odigranih susreta nalaze se na posljednjem mjestu na ljestvici ali s istim brojem bodova kao i predposljednji sastav Zagreb zapad i bodom manje od 11. Novog Marofa.

{youtube}ts1m_UuAYcs{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst i video: www.stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!