Sport / Nogomet

VIDEO: NK Osijek - FC Kaposvari 2-2

VIDEO: NK Osijek - FC Kaposvari 2-2

Utakmica je bila efikasna i zanimljiva, a konačni rezultat glasio je neodlučeno 2:2.
Nisu Osječani nastupili kompletni. Nedostajalo je čak 5 standardnih igrača, a trećeplasirana momčad mađarskog prvenstva predstavila se kao bolja momčad u prvom djelu igre.

Gosti su poveli u 15.minuti golom Perića nakon greške Pelaića, a bili su zeleni bliže i drugom pogotku u 23. minuti kada je pucao Balaš, a onda i u 39., no zicer Pavlovića sjajno je obranio Kardum.

U nastavku igre ipak smo vidjeli borbeniju i odlučniju momčad bijelo plavih što je i rezultiralo pogocima.
No, opet su gosti poveli već u 46. golom Farkaša nakon dodavanja Grumića, a onda je u 55. minuti na 2:1 smanjio mladi stoper Lešković.
On je sigurno bio jedan od najboljih i Karačić može biti posve zadovoljan s njim.
Kardum je obranio jedanaesterac Grujiću minutu kasnije i to je dalo krila Osječanima, pa su preko Jugovića također iz kaznenog udarca izjednačili na 2:2 u 68. minuti.
Jedanaesterac je izborio Lešković.

Imao je Osijek još svojih prigoda posebice preko Miličevića, ali rezultat je unatoč dominaciji bijelo plavih ostao neodlučen 2:2.
Trener Karačić najviše je dobio s mladim igračima koji su se i u ovoj utakmici istakli i dokazali da opravdano konkuriraju za udarni sastav.
Još je ostalo 2 tjedna priprema i dvije utakmice koje će sigurno dati i jasniju sliku treneru oko početne momčadi. No, u svakom slučaju vidi se napredak u igri te dobar rad na pripremama u Turskoj.

Sljedeći susret Osječani igraju 16. veljače u Cerniku kod domaće Mladosti a posljednju provjeru imat će u Pečuhu u subotu 19. veljače kod PMSC-a.

{youtube}b8htHRxRZJU{/youtube}

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst: www.stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!