Sport / Nogomet

Vrata kluba otvorena za Babića i Vranješa

Vrata kluba otvorena za Babića i Vranješa

Osječki nogometni prvoligaš ipak je doveo prvo pojačanje u svlačionicu u ovom zimskom prijelaznom roku.

Kako smo i najavljivali prije nekoliko dana, ostvario se povratak bivšeg napadača Gorana Ljubojevića, koji je danas i službeno potpisao ugovor na vjernost bijelo-plavima.

Goran Ljubojević proljeće će odigrati u bijelo-plavoj majici i pokušat izliječiti sada več kroničnu neefikasnost momčadi, a ugovor s klubom potpisan je na 6 mjeseci plus jednu godinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljubojevića je po povratku iz Švedske gdje je igrao za AIK odmah kontaktirao bivši suigrač sada predsjednik kluba i prijatelj Robert Špehar.

Bio je to jedan od razloga njegovog povratka u matičnu sredinu.

Navijači bijelo plavih rado se sjećaju sezone 2003.-2004. kada je Ljubojević u tandemu sa Špeharom zabijao za Osijek pa se sada nada da će isto to činiti, ponovno sa Špeharom ali njegovim sinom Dinom.

Ono što je za svaku pohvalu, Goran će sljedećih 6 mjeseci igrati besplatno i to je kaže, napravio samo za Osijek kojeg voli.

Snjim je klub sigurno dobio, jer izgubiti ne može ništa, a ako Goran ode, opet će osječki prvoligaš profitirati.

Direktor Matković i predsjednik Špehar istakli su kako su vrata otvorena i svim ostalim bivšim igračima, a spominju se mogući dolasci i Marka Babića i Jurice Vranješa.

Goranu sada ostaje uigravati se s momčadi i u sljedeća tri tjedna dostići punu fizičku spremu jer sada je kaže na 75 posto.

U Zagrebu je prije godinu dana zabio 6 golova u polusezoni, u Osijeku očekuje još i više.

A nadaju se i navijači, Kohorta posebno, koji će Gorana moći vidjeti već danas u prijateljskoj utakmici u Višnjevcu s domaćim četvrtoligašem.

U subotu će Osijek pak u Gradskom vrtu odigrati međunarodnu utakmicu s mađarskim Kaposvarom.

{youtube}9jju0N7Fa9Y{/youtube}

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!