Sport / Nogomet

Za kraj priprema u Turskoj Osijek - Lechia 1:1

Za kraj priprema u Turskoj Osijek - Lechia 1:1

Tijekom prvoga poluvremena obje momčadi odigrale su oprezno dok su u drugome poluvremenu otpustili kočnice što je dovelo i do nekoliko dobrih prilika za zgoditak.

Poljake je u vodstvo u 37. minuti  doveo Sazaknou koji je nakon niza pogrešaka u obrani Osijeka pogodio sa deset metara gol Karduma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Žustrije su Osječani zaigrali u nastavku, a sve zahvaljujući ulasku u igru Prijića, Miličevića i Pelaića. Nepreciznost je umalo koštala nogometaše Osijeka poraza. Prijić je zapucao tri izgledne prilike, a Miličević jednu. Morati će Osječani do početka sezone popraviti nišanske sprave.

Bez prilika nisu bili ni Poljaci pa je tako Pelaić čak spasio svoj gol i izbacivanjem sa crte gola.

U 70. minuti Tomislav Šorša ubacio je s desne strane, a asistenciju je u pogotak pretvorio Srđan Vidaković. Šorša se i u ovoj utakmici pokazao kao ponajbolji Osijekov igrač i s nestrpljenjem očekujemo njegove prezentacije tijekom nastavka sezone.

Do kraja utakmice gledali smo viktoriju pred vratima Poljaka, ali se rezultat nije mijenjao.

Osijek  1(0)

Lechia 1(1)

LARA – Igralište Sportskog centra Ismail Gockek. Gledatelja: 30. Sudac: Serdar Bicikgi (Turska). Strijelci: 0:1 Sazankou (37), 1:1 Vidaković (70).

OSIJEK: Kardum, Ibriks, Lešković, Vrgoč, Lukačević, Kvržić, Šorša, Jugović, Špehar, Barišić, Maglica. Još su igrali: Vidaković, Prijić, Miličević, Pavličić, Bubalo, Kurtović, Gavrić, Čaušić, Pelaić.

LECHIA:  Kapsa, Deleu, Janicki, Cvirik, Lenon,Pozniak, Surma, Pietronski, Bobronski, Buval, Sazakou. Još su igrali: Pawlowski, Bak, Andriuskevicius, Popielar, Brezski.



Izdvojeno

Reci što misliš!