Sport / Nogomet

NK Osijek - Dinamo Tbilisi 2:2

NK Osijek - Dinamo Tbilisi 2:2

Na pripremama u Turskoj Bijelo-plavi su još jednom odigrali neriješeno. Ovoga puta protiv nešto poznatijeg protivnika, gruzijskog Dinama iz Tbilisija.

Na pripremama u Turskoj Bijelo-plavi su još jednom odigrali neriješeno. Ovoga puta protiv nešto poznatijeg protivnika, gruzijskog Dinama iz Tbilisija.

Igralište sportskog centra Ismail Gockan. Gledatelja: 30. Sudac: Serdar Bicikgi (Turska). Strijelci: 0:1 Kashia (41), 1:1 Špehar (68), 1:2 Robertinho (75), 2:2 Kakubava (75-autogol).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

36a7dd991ef7eb9d4f27404dae2e3de8.jpgOSIJEK: Kardum - Ibriks, Vrgoč, Smoje, Lukačević -  Kvržić, Šorša, Jugović, Špehar -  Miličević, Barišić
Još su igrali
: Mikulić, Čaušić, Lešković, Pavličić, Vidaković, Prijić, Maglica.


DINAMO TBILISI: Loria, Ednilson, Kveshili, Koshkadze, Kakhelishvili, Kvaratskhelia, Kashia, Tatanashvili, Marović, Gleie, Tsimakuridze. Još su igrali: Homola, Pirchalava, Kakubava, Robertinho, Tomashvili, Tekturmanidze, Sikarulidze, Oatarashvili, Lekavdze


Opet je prvo poluvrijeme bilo lošije a gosti su to i iskoristili u 41. pogtkom Kashie iz teške situacije. Osječani su ovaj puta stizali rezultat pa je tako Dino Špehar izjednačio nakon odličnog prodora Šorše u 68.minuti.

Gruzijci su u 75. minuti ponovo poveli nakon što je Roberthino sam izašao pred Mikulića, ali konačnih i realnih 2:2 većim dijelom pripisujemo Igoru Prijiću koji je odlično ubacio s desne strane a jedan Dinamov igrač bio je prisiljen pogoditi vlastitu mrežu.
Za razliku od susreta s Rumunjima ovaj je ipak ličio na nogomet.

Zadnje dvije utakmice na pripremama u Turskoj, Osijek igra s dva poljska prvoligaša, krakovskom Cracoviom i gdanjskom Lechiom koje trenutno zauzimaju 16. i 5. mjesto u poljskoj ligi "Ekstraklasi" (16 klubova)

3. veljače: Osijek - Cracovia
5. veljače: Osijek - Lechia Gdansk

Po povratku iz Turske, planirane su 3 utakmice, dva ogleda s madžarskim klubovima, Kaposvarom (3. u prvoj ligi) i Pecsi MFC iz Pečuha (2. u drugoj ligi), te susret s trenutno prvom momčadi 3. hrvatske lige "Istok" Mladosti iz Cernika.

12. veljače: Osijek - Kaposvar
16. veljače: Mladost - Osijek (u Cerniku)
19. veljače: PMSC - Osijek (u Pečuhu)

Podsjetimo, prvenstvo se nastavlja 26. veljače, Osijek gostuje u Zagrebu kod Lokomotive. Prva domaća utakmica na rasporedu je 05.03. protiv Istre 1961.



TEKST: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!