Sport / Nogomet

NK Osijek - raspored prijateljskih utakmica

NK Osijek - raspored prijateljskih utakmica

Nogometaši Osijeka otputovali su na pripreme u Antalyu (Turska) gdje će odigrati pet pripremnih utakmica, a po povratku na rasporedu su još tri utakmice.

U prva dva ogleda u Turskoj Osijek će se susresti s dva rumunjska prvoligaša, koji trenutačno zauzimaju 15. i 16. mjesto na tablici (18 klubova igra u rumunjskoj prvoj ligi).

28. siječnja: Osijek - Victoria Branesti
30. siječnja: Osijek - Pandurii Targu Jiu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poslije toga Bijelo-plavi će igrati s najpoznatijim gruzijskim klubom, trenutno trećeplasiranom momčadi njihova prvenstva

1. veljače: Osijek- Dinamo Tbilisi

Zadnje dvije utakmice na pripremama u Turskoj, Osijek igra s dva poljska prvoligaša, krakovskom Cracoviom i gdanjskom Lechiom koje trenutno zauzimaju 16. i 5. mjesto u poljskoj ligi "Ekstraklasi" (16 klubova)

3. veljače: Osijek - Cracovia
5. veljače: Osijek - Lechia Gdansk

Po povratku iz Turske, planirane su 3 utakmice, dva ogleda s madžarskim klubovima, Kaposvarom (3. u prvoj ligi) i Pecsi MFC iz Pečuha (2. u drugoj ligi), te susret s trenutno prvom momčadi 3. hrvatske lige "Istok" Mladosti iz Cernika.

12. veljače: Osijek - Kaposvar
16. veljače: Mladost - Osijek (u Cerniku)
19. veljače: PMSC - Osijek (u Pečuhu)

Podsjetimo, prvenstvo se nastavlja 26. veljače, Osijek gostuje u Zagrebu kod Lokomotive. Prva domaća utakmica na rasporedu je 05.03. protiv Istre 1961. 

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!