Sport / Nogomet

VIDEO: Nikšić, Pranjić, Stojkić i Škorić OUT

VIDEO: Nikšić, Pranjić, Stojkić i Škorić OUT

Nogometaši Osijeka još će nekoliko dana trenirati u svojemu gradu, a onda putuju u tursku Antaliju na odrađivanje glavnog dijela priprema za proljeće.

Uprava NK Osijeka rješava probleme oko igračkoga kadra, pa će trener Branko Karačić ipak u Turskoj imati zadovoljavajući  broj igrača za rad.

Poznato je kako je trenera Branka Karačića na prozivci prije 14 dana u svlačionici zateklo čak 34 igrača, od kojih je  čak 12 njih bilo višak jer je sam istaknuo želju da na proljeće u kadru želi imati njih 22 plus 3 vratara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

11- orici  ističe ugovor na ljeto pa su čelnici i to pitanje oko produžetka suradnje ili pak raskida željeli rješiti prije odlaska u Tursku. Uglavnom su to i napravili.

A ono što je poznato je to da za razliku od prošle jeseni u klubu više neće biti 4 igrača: Stojkić, Škorić, Nikšić i Pranjić.

Stojkić klubu nije trebao dok Škorić, Nikšić i Pranjić nisu htjeli poptpisati nove ugovore, no to su zato učinili Ibriks, Kvržić, Kurtović i Pušić na koje Osijek ozbiljno računa u budućnosti.

Naravno, još postoji mogućnost dovođenja jednog istinskog pojačanja, ali sve će to ovisiti i hoće li klub nekoga prodati u Turskoj.

U svakom slučaju, s pojačanjem ili ne, s prodajom kojeg igrača ili ne, Osječanima će cilj ostati isti, popraviti loš plasman na ljestvici i svojim navijačima ipak pružiti puno više zadovoljastva igrama na proljeće nego što je to bilo prošle jeseni.

Nakon dobro odrađenih priprema u odličnim uvjetima kakve bijelo-plave čekaju u Turskoj, nitko u svlačionici i klubu uopće ne sumnja da će momčad potpuno spremna dočekati proljetne prvenstvene izazove.

VIDEO:

{youtube}F8eVcs71cJ4{/youtube}

Tekst i video: STV

  


Izdvojeno

Reci što misliš!