Sport / Nogomet

Smoje zbog problema s leđima najvjerojatnije propušta cijelu jesensku polusezonu

Smoje zbog problema s leđima najvjerojatnije propušta cijelu jesensku polusezonu

Kapetan Osijeka Ivo Smoje najvjerojatnije će propustiti cijelu jesensku polusezonu zbog problema s leđima, piše današnji Glas Slavonije. Nakon što se konzultirao s nekoliko specijalista i fizioterapeuta, donio je tešku odluku - ići će pod nož!

Spriječit će ga to da po vodi mladu osječku momčad u novoj sezoni.

- Nemam više što čekati. Svi liječnici koje sam obišao sugerirali su mi operaciju, i to što prije, dok ne stradaju i živci. Nije mi bilo lako, ali morao sam to prelomiti. Idem na operaciju, nema mi druge - kaže Ivo Smoje, kapetan osječkog prvoligaša, pa dodaje:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Užasno sam ljutit na sebe. Uništio sam se proljetos kada sam igrao pod tabletama, a već tada su bolovi bili jaki. To si nisam smio dopustiti.

Ivi je 35 godina i logično je da se postavlaj pitanje da li je to i kraj njegove karijere. Međutim, Smoje se ne predaje.

- Ovo sigurno nije kraj karijere kakav sam zamišljao. U ovom trenutku ni sam nisam načisto što ću. Zdravlje mi je na prvom mjestu, ali ne mogu ovako otići. Uostalom, ta operacija više nije tako komplicirana kao prije. Medicina je jako uznapredovala i danas se, u idealnim okolnostima, nakon takvog zahvata može početi trenirati već nakon dva mjeseca. Zato se ne predajem, vratit ću se ako sve bude prošlo kako treba.

Termin tek treba ugovoriti. Ovakve operacije ne idu u ljetnim mjesecima kad su velike vrućine zbog povećane opasnosti od infekcije.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!