Sport / Nogomet

Vraća li se u redove Osijeka Josip Balatinac?!

Vraća li se u redove Osijeka Josip Balatinac?!

Gotovo šokantna informacija došla je iz Gradskog vrta, a to je kako bi u narednoj sezoni za bijelo-plave mogao zaigrati i bivši kapetan Josip Balatinac.

Balatinac je u 34 godini života i trenutno igra u nogometnom klubu iz baranjskog mjesta Draž, a oni koji su gledali njegove posljednje igre kažu kako je znatno popravio svoju fizičku spremu i da igra vrlo dobar nogomet.

"Znam da će ta priča naići na osporavanja, ali profil takvog igrača u ekipi nemamo pa nema razloga ne isprobati ga i vidjeti da li može pomoći," rekao je trener Tomislav Steinbruckner.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Balatinac je u Osijeku igrao od 1996. pa sve do 2006. nakon čega kreće njegova igračka kalvarija. Prvo je otišao u Austriju iz koje se vratio bez odigrane utakmice nakon čega odlazi u Hajduk i tu njegova ozbiljna nogometna karijera staje. Za Osijek je odigrao 202 utakmice i zabio 29 golova.

U klubu trenutačno brojni igrače prolaze testiranja, a većinom se radi o drugoligaškim i trećeligaškim igračima, a tko će od njih ostati u kadru veliko je pitanje. Činjenica je kako se prava pojačanje još traže, a vremena do lige 10 u kojoj će Osijek imati vrlo težak raspored na startu je vrlo malo.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!