VIDEO: Sokoli u borbi za ostanak

VIDEO: Sokoli u borbi za ostanak

Košarkaški Klub Osječki Sokol prvu prvoligašku sezonu bori se za ostanak u ligi, barem u ovom prvom djelu prvenstva. Već iza Nove godine Osječane čekaju novi izazovi i atraktivne utakmice za ljubitelje ovog sporta.

Košarkaški Klub Osječki Sokol prvu prvoligašku sezonu bori se za ostanak u ligi, barem u ovom prvom djelu prvenstva.Već iza Nove godine Osječane čekaju novi izazovi i atraktivne utakmice za ljubitelje ovog sporta.

Osječki Sokol uz Dubrovnik je najlošije plasirana momčad u A1 ligi nakon prvog djela sezone.
No Osječani su sastav slagali pred sam početak prvenstva i glavni igrački došli su praktički bez treninga s nedovoljnom spremom. U klubu ipak nisu posve nezadovoljni, jer izboren je i plasman u četvrtfinale hrvatskog kupa.

 

Početak 2013 godine Osječani ipak očekuju puno uspješnijim za klub. Iako, za sada izgubili su možda i najboljeg igrača Veljka Budimira, koji bi karijeru mogao nastaviti u Grčkoj.

Helbich planira i neka nova pojačanja a više će se znati kaže, prvih dana Nove godine.
Ljubitelji košarke moći će u Sječnju uživati u vrhunskim utakmicama jer već 7. 1 u dvoranu Jug dolazi sastav Splita, a samo 5 dana kasnije u istoj dvorani igra se derbi susjeda Osječki Sokol- Vrijednosnice Os Darda.

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja