Sport / Košarka

VIDEO: Košarkaši Sokola počeli s pripremama za prvoligašku sezonu

VIDEO: Košarkaši Sokola počeli s pripremama za prvoligašku sezonu

Košarkaši osječkog Sokola počeli su s pripremama za prvu prvoligašku sezonu. Osijek nakon duže vremena ponovno ima prvoligaša, koji ima namjere popularizirati ovaj sport i vratiti mu stari ugled.

I ozbiljno su krenuli u rad od prvog dana priprema pa kroz 5 sati dnevnih treninga na jačanju kondicije i izdržljivosti traže podlogu za dobre rezultate u A1 ligi sljedeće sezone. Osnovni cilj kluba je stabilizirati prvoligašku momčad na duže razdoblje.

Najveća želja je, Helbich ističe vratiti osječku košarkašku publiku na tribine. Dobrim igrama i rezultatima, osječki prvoligaš natjerat će ljubitelje košarke da češće posjete njihove utakmice, jer košarka je u gradu na Dravi uvijek bila popularan sport.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se igračkog kadra tiče, za sada klub je doveo jedno pojačanje i to Veljka Budimira uz Darde. U planu je dovođenje još jedno ili 2 imena i to na centarskoj poziciji gdje su Sokoli najtanji. Klub su napustili iskusni Ridl i Katavić.

Tijekom priprema Osječani će odigrati 10- ak prijateljskih susreta i međunarodnog karaktera, a izdvajamo tradicionalni Memorijalni turnir u Osijeku Dražen Pešić Drljo koji će se održati 21. i 22. rujna.

VIDEO:

STV


Izdvojeno

Reci što misliš!