VIDEO: Povratak osječke košarke ?

VIDEO: Povratak osječke košarke ?

kosarka400Košarkaški klub Osječki Sokol priprema se za početak nove sezone A2 lige Istok. U klubu vrijedno rade na osnaživanju momčadi koja bi se što prije trebala vratiti u elitni košarkaški razred.

Tek je 13 dana priprema iza košarkaškog kluba Osječki Sokol pa je teško pričati o kvaliteti i mogućnostima sastava, koji još nije ni potpun. Naime u kllubu namjeravaju dovesti još pokoje pojačanje, a za sada su došli iskusni Srđan Helbich i Marko Bagarić.
Uskoro bi to trebao učiniti i Bruno Petrović.

Igrači vjeruju da sa spomenutim pojačanjima imaju kvalitet s kojim bi morali osvojiti 1.mjesto u A2 ligi Istok. U momčadi ipak ima dosta mladih igrača, koji tek trebaju stasati u seniorskoj konkurenciji, no nema sumnje ovoga ljeta već je učinjen značajan iskorak prema ostvarenju cilja, a to je povratak osječke košarke u prvoligaško društvo.

Osječani su danas imali prvu prijateljsku provjeru protiv prvoligaša iz Slavonskog Broda, a u klubu najavljuju međunaorodni Memorijalni turnir Dražena Pešića, koji će se održati 23. i 24. rujna, a nastupit će uz domaći Osječki Sokol, Svjetlost Brod, te prvoligaš iz Mađarske i Austrije.

VIDEO:

TEKST: STV
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak